Nieuwsoverzicht


AMI gesloten op Koningsdag donderdag 27 April en vrijdag 28 April

AMI gesloten op Koningsdag donderdag 27 April en vrijdag 28 April

maandag 24 april 2017

Koningsdag Donderdag 27 April en Vrijdag 28 April is AMI gesloten. Maandag 1 mei staan wij weer graag voor U klaar. Wij wensen U gezellige oranje dagen.

Lees meer

Laatste nieuws

AMI wordt circulair

dinsdag 18 april 2017

Een cradle-to-cradle certificering, een betere verpakkingsmethode en een geoptimaliseerde aanlevering: AMI voert op tal van fronten duurzame innovaties door. De koers voor de toekomst is groen, stelt algemeen directeur Arthur de Ruiter: "We gaan concreet groeien op het gebied van MVO, circulaire bedrijfsvoering en duurzaamheid."  

Lees meer

AMI heeft een mooie groei gerealiseerd op het gebied van MVO

woensdag 29 maart 2017
Na een uitvoerige audit van certificatie instituut SKG-IKOB is AMI van groeifase 2 naar groeifase 3 geklommen. Met de thema’s Bestuur en Management & Maatschappij scoort AMI zelfs al in groeifase 4. AMI is bijzonder trots op het hele team met het behalen van deze mijlpaal!
Lees meer

Arthur de Ruiter benoemd tot algemeen directeur AMI

dinsdag 28 maart 2017

Na jarenlang het commercieel gezicht van AMI te zijn geweest is Arthur de Ruiter nu benoemd tot algemeen directeur. Vol vertrouwen en optimisme gaan we met ons gehele AMI team de toekomst in!

Lees meer

Venlo, de Cradle to Cradle hoofdstad van de wereld

vrijdag 24 maart 2017

Als eerste regio ter wereld heeft Venlo de principes van Cradle to Cradle omarmd. AMI is één van de C2C inspirators uit Venlo en is trots op de  bijdrage die ze hebben geleverd aan deze schitterende reportage, gemaakt door Beeldwerk TV. Bekijk hieronder de video.

Lees meer