Nieuwsoverzicht


EINDEJAARSSLUITING AMI

EINDEJAARSSLUITING AMI

woensdag 18 november 2020

Vanwege Kerstmis en Oud op Nieuw is AMI gesloten van vrijdag 25 december 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021. Maandag 4 januari 2021 staan wij weer graag en vol energie voor U klaar.

Wij wensen U mooie en gezellige Kerstdagen en een gezond, gelukkig en veilig 2021!

Lees meer

Laatste nieuws

UITBREIDING CRADLETOCRADLE SILVER ASSORTIMENT

woensdag 4 november 2020

Met trots kondigen wij de uitbreiding van ons Cradle to Cradle Silver assortiment aan. Naast ons huidig Cradle to Cradle assortiment bieden wij nu ook de EP Climate Comfort briefplaten aan, draaikiep-krukken en alle gepoedercoate AMI artikelen. Bekijk hier de product specificatie sheet, waarin de nieuwe producten benoemd staan.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Lees meer

Nieuwe vacature: Fulltime Productiemedewerker poedercoaten (inmiddels vervuld)

dinsdag 25 augustus 2020

AMI is op zoek naar versterking voor de poedercoat afdeling. Ben jij een aanpakker, in staat om zelfstandig te werken en werk je nauwkeurig? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer

Sluiting AMI tijdens zomervakantie

vrijdag 12 juni 2020

Wegens de zomervakantie 2020 zijn wij gesloten van maandag 27 juli 2020 tot en met vrijdag 14 augustus 2020. Maandag 17 augustus 2020 staan wij uiteraard weer enthousiast en vol energie voor u klaar.

Wij wensen iedereen een heerlijke en zonnige vakantie!

Lees meer

Welkom Lotte!

dinsdag 12 mei 2020
Wij heten Lotte van den Aarssen van harte welkom als onze nieuwe collega! Lotte gaat ons ondersteunen met Verkoop- en Marketingactiviteiten.

Lotte is 23 jaar en woont samen met haar vriend in Best. Ze geniet graag van de mooie dingen in het leven. Lotte kijkt er naar uit om snel kennis met jullie te mogen maken.

Wij zijn verheugd met haar komst en wensen haar alle succes.
Lees meer