Nieuwsoverzicht


Foto's uit de oude doos

Foto's uit de oude doos

vrijdag 1 september 2017
We schrijven 2017. De wereld om ons heen verandert in sneltreinvaart. Voor ons een waardevol moment om eens terug te kijken op een mooie AMI historie. Van Marc Nelissen, o.a. uitgever van de vakbladen Mix en Mixpro, ontvingen wij een verrassend postpakket met prachtige foto’s uit het AMI verleden. Wij zijn trots op ons inmiddels al 61-jarig bestaan. Bedankt voor deze fraaie herinneringen uit de oude doos!
Lees meer

Laatste nieuws

Succes gewenst Rik Peeters!

vrijdag 14 juli 2017

Wij verwelkomen Rik Peeters, student aan de Fontys Hogescholen Eindhoven. Rik gaat de komende maanden bij AMI aan de slag met de uitdagende opdracht om het Cradle to Cradle Bronze certificaat op te waarderen naar een Cradle to Cradle Silver certificaat.

Tijdens deze boeiende stageopdracht zal Rik nauw samenwerken met EPEA Nederland BV in Eindhoven. Wij wensen Rik alle succes en zien uit naar een prettige samenwerking.

Lees meer

AMI biedt nu de mogelijkheid om uw briefplaat te graveren

woensdag 14 juni 2017

NEE-NEE stickers plakken is vanaf nu verleden tijd!

AMI biedt u nu de mogelijkheid om bij uw bestelling van een briefplaat uit het AMI briefplaten assortiment, een tekst naar keuze op de klep te graveren. Denk bijvoorbeeld aan een huisnummer of een naam. Dus vanaf nu geen lelijke stickers meer op uw briefplaat, maar een mooie gegraveerde tekst naar keuze. Informeer maar eens naar onze mogelijkheden. 

 

Lees meer

Zomerbedrijfsvakantie AMI 2017

woensdag 7 juni 2017

Wegens de Zomervakantie is AMI gesloten van Maandag 31 Juli 2017 tot en met Vrijdag 18 Augustus 2017.

Maandag 21 Augustus 2017 staan we weer graag en vol energie voor U klaar.

Wij wensen iedereen een heerlijke en zonnige vakantie!

Lees meer

Onderweg naar een duurzame wereld

dinsdag 2 mei 2017

AMI geeft haar duurzame karakter nog meer gestalte door bezoekers de mogelijkheid te bieden om hun hybride of volledig elektrische auto op te laden.

Hiervoor zijn speciaal 2 oplaadpunten aangelegd voor het pand bij de ingang.

Zo bent u samen met AMI op weg naar een duurzame wereld. 


Lees meer