Nieuwsoverzicht


Eindejaarssluiting AMI

Eindejaarssluiting AMI

vrijdag 2 november 2018

Wegens Kerstmis en Oud op Nieuw zijn wij gesloten van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019. Wij wensen U mooie en gezellige Kerstdagen en een gezond, gelukkig en veilig 2019! Woensdag 2 Januari 2019 staan wij weer graag voor U klaar!

Lees meer

Laatste nieuws

Welkom Sam!

maandag 15 oktober 2018

Wij heten Sam Heijman van harte welkom als stagiair bij AMI. Sam is 3e jaars student Bedrijfskunde op de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Zijn opdracht bij AMI is het onderzoeken en samenstellen van een volledige Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en het bijbehorende plan van aanpak (PVA) opstellen. Wij wensen Sam uiteraard alle succes.

Lees meer

Promotiefilmpje voor verkiezing Circulaire Innovator Stiho

vrijdag 28 september 2018

Gaaf promotiefilmpje over AMI van Chris en Jeffrey van Su6vol.com voor de leveranciersdag 2018 van Stiho. Zeer tevreden met een tweede plaats in de categorie Circulaire Innovator!

Lees meer

Nieuwe vacature: machine operator blisteren

donderdag 13 september 2018

AMI is op zoek naar een machine operator voor de blisterafdeling. Ben jij een aanpakker, resultaat gericht en kun je nauwkeurig werken? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer

Nieuwe vacature: meewerkend voorman gieterij

donderdag 13 september 2018

AMI is op zoek naar een meewerkend voorman voor de gieterij. Heb jij ervaring als gieter en affiniteit met techniek? Ben jij een aanpakker en kwaliteitsbewust? Wellicht is deze functie dan iets voor je!

Lees meer