Welkom op de website van AMI

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook daarbuiten. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Onze vakmensen zorgen natuurlijk ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten.

Lees meer

Samen bouwen aan een duurzame wereld

Met het behalen van het C2C-zilveren certificaat voor het bouwbeslag is AMI de koploper op het gebied van duurzaamheid. Hiermee is een groot deel van dit bouwbeslag klaar voor 100% hergebruik. AMI is daarmee de eerste producent ter wereld die C2C-gecertificeerd deurbeslag kan bieden. Duurzaam ondernemen zit in het DNA van AMI en sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2014 zijn wij ook MVO-gecertificeerd. Zo legt AMI de lat steeds hoger om zich te blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt.


Lees meer

Laatste nieuws

AMI over C2C in het nieuwe Toolz magazine van Destil

AMI over C2C in het nieuwe Toolz magazine van Destil

woensdag 1 februari 2017
Met certificaten in MVO en Cradle-to-Cradle loopt AMI voorop in de bouwindustrie. In gesprek met Arthur de Ruiter blijken deze erkenningen veel meer dan een groene kleurspoeling. Het familiebedrijf dat aluminium deurbeslag produceert, doorleeft de maatschappelijke verantwoordelijkheid echt. “Dat wij nu een voorsprong hebben en ons onderscheiden, is mooi, maar we hopen dat binnenkort iedereen Cradle-to-Cradle is.”
Lees meer

Laatste nieuws

Sleutelkluisjes blijken niet veilig

zaterdag 28 januari 2017
De sleutelkluisjes worden gebruikt door ouderen om mensen hun huis in te laten, maar die blijken niet heel erg veilig te zijn. De uitzending van Kassa op NPO (28 jan. 2017) geeft een duidelijk conclusie: gebruik geen sleutelkluizen zonder politiekeurmerk! Kies voor SKG en PKVW ( lijst Q ) gecertificeerde Sleutelkluizen!
Lees meer